Fysiotherapie in Velserbroek

Onze fysiotherapeuten helpen je graag in de praktijk of bij jou op locatie!

Sportfysiotherapie

Een sport-gerelateerde klacht of weer revalideren naar (top)sport niveau? Bij ons ben je op het juiste adres.

Revalidatie

Onze fysiotherapeuten hebben meerdere specialisaties om je de optimale revalidatie te bieden. Van knie- en rugklachten tot ondersteuning bij en na ziekte.

Hydrotherapie

Bewegen in verwarmd water kan voor onder anderen minder belastbare mensen een uitkomst zijn.

Een proefles is nu gratis!

Medische Fitness

Trainen onder begeleiding kan de perfecte behandeling zijn voor jouw klachten. 

Een proefles is nu gratis!

Videoconsulten

Ga je op vakantie, ben je aan het werk of ben je door een andere reden niet in staat om naar de praktijk te komen? Dan kunnen videoconsulten een uitkomst bieden.

Zorgverzekeringen

Work With Care Fysiotherapie werkt in 2022 samen met alle zorgverzekeraars!

Waarom fysiotherapie bij Work With Care?

Merel Visser Fysiotherapie, manueel therapie, sportfysiotherapie Velserbroek. Ron Klaver fysiotherapie Schagen sportfysiotherapie

Wij geloven in mens- en oorzaakgerichte zorg, in onze behandelingen staat jouw hulpvraag centraal. Ook bij de fysiotherapie in Velserbroek.

Onze locatie biedt ons de mogelijkheid om jou te revalideren op de best mogelijke manier. In het Sportcentrum Velserbroek staat de meest geavanceerde apparatuur van Technogym. Dit geeft ons de gelegenheid om jouw revalidatie te optimaliseren.

Op onze locatie is het ook mogelijk om te revalideren in het zwembad. Wij kunnen hier hydrotherapie op maat geven.

Wij zullen jou altijd opwachten met een glimlach en een warm bakkie koffie/thee.

Het is ook mogelijk dat wij jou aan huis bezoeken. Dus is het voor jou erg lastig om op locatie te komen, dan komen wij naar jou toe! We nemen een behandelbank mee en proberen jou thuis zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dan heb je alle voordelen van jouw huis én onze vaardigheden.

Hoe ziet de behandeling er uit?

Bij onze fysiotherapie in Velserbroek beginnen we allereerst met een intakegesprek van 30 minuten. In dit intakegesprek proberen wij jou als mens te leren kennen én jouw hulpvraag vast te stellen. Aan het einde van het intakegesprek gaan we het behandeltraject bespreken. Hierin proberen wij zo transparant mogelijk te zijn. Na het intakegesprek gaan we vaak direct behandelen. Daarom reserveren we voor de intake 45 minuten tot een uur.

De behandelfase is uniek per hulpvraag en persoon. Wij geven iedereen persoonlijk advies op basis van hun hulpvraag. Het aantal behandelingen per week/maand verschilt dus ook per persoon.

Tijdens de behandeling word je begeleid, ondersteunt en geadviseerd. Meestal worden ook oefeningen meegegeven die je thuis zelf kan uitvoeren.

Wanneer het voor jou bevorderlijk is, kunnen we ook de fitnesszaal of het zwembad in van Sportcentrum Velserbroek. In de fitnesszaal staat de nieuwste fitnessapparatuur en is er ruimte voor allerlei oefeningen. 

In het pand van het Sportcentrum Velserbroek is dus ook een zwembad aanwezig, hier kan hydrotherapie gegeven worden door de fysiotherapeuten. Om hierover meer te lezen kan je onze hydrotherapie pagina bekijken.

Roadmap Work With Care

Voor wie is fysiotherapie?

Ron met knie

Een fysiotherapeut kan je misschien meer bieden dan je denkt! Onze fysiotherapeuten kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het revalideren van een operatie, ongeval of blessure.

Daarnaast is een fysiotherapeut een expert op het gebied van het bewegingsapparaat.

Heb je klachten van je knie, heup, enkel, rug of merk je dat je niet correct beweegt? Een fysiotherapeut kan voor jou een oplossing zijn!:)

Vergoeding door zorgverzekeraars

Work With Care Fysiotherapie werkt met bijna alle zorgverzekeraars samen. Als je fysiotherapie in jouw aanvullende zorgpolis hebt, dan krijg je de fysiotherapie behandelingen volledig vergoed. Voor bepaalde zorgindicaties kan je ook fysiotherapie vanuit de basispolis vergoed krijgen. 

Wij hebben bewust geen overeenkomst met zorgcorporatie CZ afgesloten voor 2021. 

Ben je bij zorgcorporatie CZ aangesloten? Dan kan je de mate van vergoeding telefonisch aanvragen bij jouw zorgverzekeraar of bekijken op jouw polisvoorwaarden. Vervolgens krijg je dat bedrag vergoed op het moment dat je de nota indient bij uw zorgverzekeraar.

Tarieven en openingstijden

Tarieven Fysiotherapie

Work With Care Fysiotherapie werkt in 2022 samen met alle zorgverzekeraars!

Als je fysiotherapie in jouw aanvullende zorgpolis hebt, krijg je de fysiotherapie behandelingen volledig vergoed. Voor bepaalde zorgindicaties kan je ook fysiotherapie vanuit de basispolis vergoed krijgen. Uiteraard kunnen wij daar meer over vertellen” > kan je hieronder even een contactknop zetten?

*Indien een afspraak binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt afgezegd of je niet aanwezig bent op de afspraak zelf.

Openingstijden

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 07:30-21:30 en zaterdag 10:00-14:00 bereikbaar voor contact via telefoon of mail.

Maak hier gemakkelijk en snel een afspraak voor fysiotherapie in Velserbroek!

Afspraak maken, meer informatie of benieuwd naar de tarieven?

Wij kunnen je helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Of stel direct een vraag door te bellen naar 023 – 208 – 4030

Fysiotherapie in Velserbroek

Fysiotherapie nieuws