Fysiotherapie in Schagen

Heb je klachten van je knie, heup, enkel, rug of merk je dat je niet correct beweegt? Een fysiotherapeut kan voor jou een oplossing zijn! Onze fysiotherapeut heeft de mogelijkheid om in Schagen het probleem én oorzaak te verhelpen. Hij kan jou ook advies geven over jouw sport én hij kan helpen met het opstellen van een duurzaam trainingsplan voor in de sportschool bijvoorbeeld. Het is ook mogelijk om in Schagen in Train4Less begeleiding te krijgen van de fysiotherapeut tijdens een trainingssessie

Het is mogelijk om zonder verwijzing en razendsnel met weinig moeite een afspraak te maken bij de fysiotherapeut in Schagen.

Specialisaties (je mag er op klikken)

Knie revalidatie

Algemene Fysiotherapie

Sportrevalidatie

Videoconsult

Behandelruimte

Foto behandelruimte Schagen fysiotherapie

In onze behandelruimte ontvangen wij jullie graag met open armen en een lekker bakje koffie.

De behandelruimte is in typisch Work With Care-style ingericht. In deze ruimte hebben wij alles in-house om jou optimaal te kunnen helpen.

In de trainingszaal van Train4Less kunnen wij jou verder helpen door middel van (kracht) oefeningen.

 

Train4Less

In de trainingszaal van Train4Less kunnen wij jou helpen met het uitvoeren van verschillende oefeningen.

De sportschool beschikt over een ruim assortiment aan machines en apparaten. Hierdoor kunnen wij jouw herstel bevorderen middels oefeningen.

In de sportschool hangt een fijne sfeer, waarin wij jou goed kunnen helpen 🙂

Of het nu een legpress, benchpress of shoulderpress is wij spotten jou in het proces!

Train4Less Fysiotherapie Schagen

Hoe ziet de behandeling er uit?

Roadmap Work With Care

Bij onze fysiotherapie in Schagen beginnen we allereerst met een intakegesprek van 30 minuten. In dit intakegesprek proberen wij jou als mens te leren kennen én jouw hulpvraag vast te stellen. Aan het einde van het intakegesprek gaan we het behandeltraject bespreken. Hierin proberen wij zo transparant mogelijk te zijn. Na het intakegesprek gaan we vaak direct behandelen. Daarom reserveren we voor de intake 45 minuten tot een uur.

De behandelfase is uniek per hulpvraag en persoon. Wij geven iedereen persoonlijk advies op basis van hun hulpvraag. Het aantal behandelingen per week/maand verschilt dus ook per persoon.

Tijdens de behandeling word je begeleid, ondersteund en geadviseerd. Meestal worden ook oefeningen meegegeven die je thuis zelf kan uitvoeren.

Wanneer het voor jou bevorderlijk is, kunnen we ook de fitnesszaal van Train4Less. In de fitnesszaal staat de nieuwste fitnessapparatuur en is er ruimte voor allerlei oefeningen. 

Ontmoet onze specialist

Ron Klaver

Fysiotherapeut

Tarieven en openingstijden

Tarieven Fysiotherapie

Work With Care Fysiotherapie werkt in 2022 samen met alle zorgverzekeraars!

Als je fysiotherapie in jouw aanvullende zorgpolis hebt, krijg je de fysiotherapie behandelingen volledig vergoed. Voor bepaalde zorgindicaties kan je ook fysiotherapie vanuit de basispolis vergoed krijgen. Uiteraard kunnen wij daar meer over vertellen” > kan je hieronder even een contactknop zetten?

*Indien een afspraak binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak wordt afgezegd of je niet aanwezig bent op de afspraak zelf.

Maak hier gemakkelijk en snel een afspraak voor fysiotherapie in Schagen!

Afspraak maken, meer informatie of benieuwd naar de tarieven?

Wij kunnen je helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Of stel direct een vraag door te bellen naar 0224 – 725 615

Fysiotherapie in Schagen