fbpx

Work With Care gaat samenwerken met Great Business

Work With Care gaat samenwerken met Great Business!

Voor Great Business is het planten van bomen de meeste effectieve manier voor het verminderen van armoede, ontwikkeling, educatie, het herstellen van biodiversiteit en het terugbrengen van onze atmosfeer naar de stabiele situatie van de afgelopen 800.000 jaar.

Great Business werkt daarom samen met Eden Reforestation Projects. Eden is actief op locaties die behoren tot de armste in de wereld die sterk ontbost zijn maar tegelijkertijd de rijkste qua natuur. Haar focus ligt op het duurzaam reduceren van armoede door het planten van bomen door de lokale bevolking. Dat betekent dat Eden staat voor banen, welvaart en ook een nieuw oerwoud en biodiversiteit.

Eden Reforestation Projects heeft in 18 jaar 1 miljard bomen geplant in Brazilië, Ethiopië, Filipijnen, Haïti, Honduras, Indonesië, Kenia, Madagaskar, Mozambique, Nepal en Nicaragua, en voorziet hiermee momenteel ruim 11.500 mensen van werk!

Work With Care draagt hierin graag bij door in deze samenwerking één boom per nieuwe cliënt te laten planten. Tevens draagt dit bij aan het ontvangen van een dagloon van 10 dollar door de lokale bevolking, wat ver boven het bedrag ligt wat ze anders zouden kunnen verdienen. Zo gaat men met schep en gieter in plaats van aansteker en zaag naar het bos. Hopelijk kunnen wij op deze manier ons steentje bijdragen!:)

Kan ik je ergens mee helpen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.