Voedingsadvies in Velserbroek

Problemen met uw energie? Eindelijk succesvol van de overtollige kilo’s
afkomen? Weer hormonaal in balans zijn? Dan kunt u bij Marjon terecht voor begeleiding op maat

Even voorstellen

Welkom! Mijn naam is Marjon Kok en ik werk als Gewichts- en Hormoonconsulent. Omdat ik geloof in een holistische manier van werken waarbij je vanuit een brede visie werkt aan gezondheid, heb ik mij met plezier aangesloten bij het team van Work With Care zodat we samen uw algehele gezondheid kunnen verbeteren!

Wat doe ik?

Mijn functies als gewichtsconsulent en hormoonconsulent combineer ik in mijn aanpak. Door een uitgebreide intake en bijbehorende vragenlijst kijk ik of uw hormonen eventueel uit balans zijn en een rol spelen bij de klachten of de hulpvraag. Er wordt geen bloed geprikt, maar mocht ik een vermoeden hebben dat er een hormonale disbalans aanwezig is, dan zal ik u adviseren naar de huisarts te gaan en bepaalde bloedbepalingen aan te vragen. Verder kijk ik uitgebreid naar uw voedingspatroon, eetgedrag en leefstijl. Ik zorg voor een leefstijladvies en voedingsschema’s die bij u, en eventueel uw gezin passen, met voeding die u gewoon in de supermarkt kunt kopen.
U kunt bij mij terecht voor
Marjon Kok Work With Care

''Ik zorg voor een leefstijladvies en voedingsschema's die bij u, en eventueel uw gezin passen, met voeding die u gewoon in de supermarkt kunt kopen.''

Waar komt de interesse in voeding vandaan?

In het verleden had ik veel last van darmklachten, werd ik langzaam steeds zwaarder en zat ik niet lekker in mijn vel. Toen ik terecht kwam in het studentenleven, werden de klachten alsmaar erger en besloot ik na mijn opleiding Bedrijfskunde meer te leren over Voeding & Gezondheid.

Na het lezen van één boek over gezonde voeding ben ik nooit meer gestopt! Ik vond het zo interessant om te leren hoe ons lichaam functioneert, wat de relatie is tussen onze gedachten en onze gezondheid en hoe je algehele vitaliteit op een holistische manier kunt verbeteren. 

Wat volgde was een hele reeks aan opleidingen en het starten van mijn eigen praktijk in Haarlem Noord. Nu begeleid ik met veel plezier mensen bij het bereiken van hun ideale gewicht en optimale vitaliteit door een leefstijladvies op maat. Voeding, beweging, ontspanning, slaap en suppletie komen allemaal aan bod. We werken samen op een positieve en natuurlijke manier aan uw doelen en klachten om zo ook uw vitaliteit te verbeteren!

Tarieven

Intake consult

45-60 minuten
55,- Eenmalig
  • Intake

Advies consult

45-60 minuten
65,- Eenmalig
  • Intake

Vervolgconsult

30 minuten
30,- Eenmalig
  • Intake

Voor meer informatie over pakketten ga je naar https://www.marjonkok.nl/prijzen

Vergoeding

Mijn consulten worden vergoed via de BGN vanuit de aanvullende verzekering. Voor meer informatie en de voorwaarden ga je naar https://www.marjonkok.nl/prijzen

Neem contact met ons op

Wij zullen binnen 24 uur reageren