Voedingsadvies in Velserbroek

Wil jij een gezonde levensstijl die je wél vol kunt houden? Ben je klaar met diëten? Wil je meer energie?
Ben je een fanatieke sporter en wil je weten wat voeding voor je kan doen?
Ik help je graag!

Even voorstellen

Ik ben Eveline en ik ben werkzaam als Gewichts- & Hormoonconsulent in Velserbroek binnen het team van Work With Care. Mijn missie is om jou op weg te helpen naar een gezonde leefstijl maar deze leefstijl moet wel echt bij jou passen. Wat voor de een werkt zal voor de ander niet werken. Iedereen is anders, ieder lichaam is anders, samen gaan we onderzoeken wat voor jou het beste werkt.

Wat doe ik?

Ik help je graag met advies bij het afvallen, overgangsklachten of andere hormonale klachten zoals vermoeidheid, slecht slapen of stress. Vrouwen met overgangsklachten hebben vaak bepaalde problemen en daarop aangepaste adviezen nodig. Veel vrouwen weten bijvoorbeeld niet dat hormonen ook invloed kunnen hebben op hun gewicht of een burn-out. Door hier op een andere manier naar te kijken en bijbehorende adviezen te geven voelen ze zich lekkerder in hun vel en dan lukt het afvallen vanzelf wel. 

Wat zijn hormonen?

Hormonen zijn essentieel bij het regelen van processen in het lichaam door organen “aan” of “uit” te zetten. Deze processen zijn o.a. nodig om het lichaam constant te houden en ervoor te zorgen dat de schommelingen niet te groot worden. Hormonen hebben namelijk invloed op je bloedsuikerspiegel, bloeddruk, gewicht, lichaamstemperatuur, menstruatiecyclus en nog veel meer. Wanneer je hormonen in balans zijn, zit jij lekker in je vel, slaap je beter, voel je je vitaler, energieker en je broek zit weer lekker!

Mijn werkwijze is praktisch, ik maak een op maat gemaakt advies voor jou. De producten kun je in elke supermarkt kopen, het advies is makkelijk toe te passen en het hele gezin kan mee eten. Ik maak geen gebruik van shakes, maaltijdvervangers of andere ingewikkelde diëten. Ik kan je op een gezonde manier gewicht laten verliezen. Je lijdt zeker geen honger en nee, je leeft niet op sla en worteltjes. Ik maak het graag simpel & praktisch voor je zodat het makkelijk is toe te passen. 

Waarvoor kun je bij mij terecht: 

Eveline voedingsdeskundige in Velserbroek

Mijn missie is om jou op weg te helpen naar een gezonde leefstijl maar deze leefstijl moet wel echt bij jou passen.

Ik help je graag

Ik plan graag een intake met je in, tijdens dit gesprek nemen we een uitgebreide vragenlijst door. Daarnaast vraag ik je om een voedingsdagboek bij te houden. Hier kan ik veel informatie uithalen, samen met de vragenlijst kan ik voor jou een voedingsadvies op maat maken. Vervolgens plannen we een tweewekelijks een consult in om de voortgang te bespreken. Ik zal je dan meten en wegen en geef antwoord op jouw vragen. Naast voeding komen ook ontspanning, slaap, bewegen en moeilijke momenten ter sprake.

Voelt dit als een “ja” voor jou? Neem dan contact met mij op, ik help je graag! Hiervoor kan je onderstaand contactformulier gebruiken.

Wil je nog meer over mij als persoon weten? Druk dan hier.

Tarieven

Intakegesprek

45 - 60 minuten
55,- Eenmalig
  • Werkwijze
  • Metingen
  • Advies

Voedingsadviesgesprek

45 - 60 minuten
65,- Eenmalig
  • Voedingsbehoefte en leefstijladvies
  • 2 Weekmenu's en variatielijst
  • Opstart nieuwe leefstijl

Vervolgconsulten

30 minuten
30,- Eenmalig
  • Voortgang bespreken
  • Informatie voorzien
  • Reflecteren

Tijdens het intakeconsult vertel ik je meer over mijn werkwijze. Naast het wegen en meten zal ik een aantal andere metingen uitvoeren (buikomtrek, BMI, vetpercentage). Voor dit consult zal ik je vragen om een voedingsdagboek bij te houden hieruit kan ik veel informatie halen die ik gebruik voor het eventuele verdere traject. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw levensstijl, waardoor ik mijn adviezen op jou kan afstemmen.

Als je wilt beginnen met je nieuwe levensstijl maken we een afspraak voor een voedingsadviesgesprek. Tijdens dit consult bespreken we je voedingsbehoefte en leefstijladvies. Daarnaast ontvang je van mij 2 weekmenu’s en een variatielijst zodat je meteen kan beginnen met je nieuwe leefstijl

Tijdens deze 30 minuten durende vervolgconsulten zullen we de voortgang bespreken daarnaast zal ik ook wegen en meten. In de vervolgconsulten wordt er steeds een onderwerp besproken waar je mee aan de slag kan. Als de algemene onderwerpen allemaal aan bod zijn gekomen, neem ik via een spel een anamnese af waardoor we kunnen zien wat er wel of nog niet goed gaat. Tijdens de resterende consulten gaan we aan de slag met deze punten zodat het traject precies aansluit op jouw doel.

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij BGN, dit betekent dat je, afhankelijk van je zorgverzekering, je geheel of gedeeltelijk je kosten vergoed krijgt.

Neem contact met ons op

Wij zullen binnen 24 uur reageren