Voedingsadvies in Velserbroek

Wil jij een gezonde levensstijl die je wél vol kunt houden? Ben je klaar met diëten? Wil je meer energie?
Ben je een fanatieke sporter en wil je weten wat voeding voor je kan doen?
Ik help je graag!

Even voorstellen

Ik ben Eveline en ik ben werkzaam als voedingsdeskundige in Velserbroek binnen het team van Work With Care. Voor mij is het een passie om mensen op weg te helpen naar een gezonde levensstijl, maar de levensstijl moet wel echt passen. Wat voor de een werkt, zal voor de ander niet werken. Iedereen is anders, ieder lichaam is anders, samen gaan we onderzoeken wat voor jou het beste werkt!

Wat doe ik?

Je kent het waarschijnlijk wel je bent al vaker heel enthousiast begonnen met afvallen want dit keer wilde je het echt goed doen. Maar of de lat lag te hoog of het “gewone” leven kwam er tussendoor, je stopte met je dieet. Daarom is het vooraf stellen van een haalbaar doel heel belangrijk, als je een doel stelt dat niet haalbaar is ben je snel ongemotiveerd. In principe werken alle diëten maar het lastige bij veel diëten is dat je het ook moet volhouden. Daarom ben ik van mening dat een levensstijlaanpak veel effectiever is. Het is geen dieet, geen shakes, maaltijdvervangers of andere gekke dingen maar gewoon lekker gezond genieten. Doordat de maaltijden in balans zijn (vezels, eiwitten, vetten en koolhydraten) zal je eetlust minder worden maar je zult je zeker energieker voelen. Natuurlijk moet je dingen veranderen en zijn er moeilijke momenten maar ik geloof er echt in dat dit de enige manier is naar een blijvend succes.

Wil jij: ……………………..

Eveline voedingsdeskundige in Velserbroek

Laat vandaag het begin zijn van je nieuwe levensstijl!

Ik help je graag

Ik plan graag een intake met je in, tijdens dit gesprek nemen we een uitgebreide vragenlijst door. Daarnaast vraag ik je om een voedingsdagboek bij te houden. Hier kan ik veel informatie uithalen, samen met de vragenlijst kan ik voor jou een voedingsadvies op maat maken. Vervolgens plannen we een tweewekelijks een consult in om de voortgang te bespreken. Ik zal je dan meten en wegen en geef antwoord op jouw vragen. Naast voeding komen ook ontspanning, slaap, bewegen en moeilijke momenten ter sprake.

Voelt dit als een “ja” voor jou? Neem dan contact met mij op, ik help je graag! Hiervoor kan je onderstaand contactformulier gebruiken.

Wil je nog meer over mij als persoon weten? Druk dan hier.

Tarieven

Intakegesprek

45 - 60 minuten
55,- Eenmalig
  • Werkwijze
  • Metingen
  • Advies

Voedingsadviesgesprek

45 - 60 minuten
65,- Eenmalig
  • Voedingsbehoefte en leefstijladvies
  • 4 Weekmenu's en variatielijst
  • Opstart nieuwe leefstijl

Vervolgconsulten

30 minuten
30,- Eenmalig
  • Voortgang bespreken
  • Informatie voorzien
  • Reflecteren

Tijdens het intakeconsult vertel ik je meer over mijn werkwijze. Naast het wegen en meten zal ik een aantal andere metingen uitvoeren (buikomtrek, BMI, vetpercentage). Voor dit consult zal ik je vragen om een voedingsdagboek bij te houden hieruit kan ik veel informatie halen die ik gebruik voor het eventuele verdere traject. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw levensstijl, waardoor ik mijn adviezen op jou kan afstemmen.

Als je wilt beginnen met je nieuwe levensstijl maken we een afspraak voor een voedingsadviesgesprek. Tijdens dit consult bespreken we je voedingsbehoefte en leefstijladvies. Daarnaast ontvang je van mij 2 weekmenu’s en een variatielijst zodat je meteen kan beginnen met je nieuwe leefstijl

Tijdens deze 30 minuten durende vervolgconsulten zullen we de voortgang bespreken daarnaast zal ik ook wegen en meten. In de vervolgconsulten wordt er steeds een onderwerp besproken waar je mee aan de slag kan. Als de algemene onderwerpen allemaal aan bod zijn gekomen, neem ik via een spel een anamnese af waardoor we kunnen zien wat er wel of nog niet goed gaat. Tijdens de resterende consulten gaan we aan de slag met deze punten zodat het traject precies aansluit op jouw doel.

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij BGN, dit betekent dat je, afhankelijk van je zorgverzekering, je geheel of gedeeltelijk je kosten vergoed krijgt.

Neem contact met ons op

Wij zullen binnen 24 uur reageren