Voedingsadvies in Schagen

You don’t need to diet or sweat to sparkle.

Wil je werken aan je gezondheid en verlang je naar een gezonde(re) leefstijl? Heb je al diverse diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat? Wil je juist duurzaam afslanken zonder restricties en het welbekende jojo-effect? Voor laagdrempelige en persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl kan je terecht bij Sharon.

Introductie

Ik ben Sharon de Groot en begeleid jou, als BGN Gewichtsconsulente, binnen het team van Work With Care, naar jouw persoonlijke duurzame oplossing voor een tevens duurzaam resultaat. 

 

Voor jouw duurzame resultaat kijken we niet alleen naar jouw voedingspatroon, maar kijken we ook naar jouw leefstijl dat bijdraagt aan jouw optimale balans waarmee jij onder meer jouw fysiek gezond én vitale leven kan creëren. 

 

Vanuit mijn expertise als BGN Gewichtsconsulente vul ik mijn advies naar jou graag aan met mijn kennis als Leefstijlcoach en ga ik voor een bredere kijk op het geheel wat zorgt voor een duurzame oplossing die voor jou goed werken ook vol te houden is. 

 

Op basis van jouw voedings- en leefstijlpatroon, welke ik afneem op basis van een vragenlijst, eetdagboek (5 dagen) en persoonlijk gesprek, maak ik een voedings- en leefstijlanalyse en voorzie ik jou van een advies waarmee jij stap voor stap jouw eetgedrag en leefstijl kan veranderen.

Sharon de Groot voedingsadvies Schagen

Zet elke dag een stapje meer, al is hij nog zo klein, uiteindelijk kom je een keer precies waar je wil zijn. (Kleine stapjes maken een grote verandering)

De wachtruimte en behandelruimte

Wachtruimte Schagen lifecoach en fysiotherapie
Foto behandelruimte Schagen fysiotherapie

Ontdek onze specialist

Sharon de Groot

Voedingsadviseur

Voedingsadvies in Schagen

Tarieven

Voeding Advies Basis 60 euro 

Voeding & Leefstijl Advies 99 euro

Voeding en/of Leefstijl Voortgang 30 euro

Zie meer informatie over prijzen en pakketten

Vergoeding

Mijn begeleiding op het gebied van voeding wordt door een groot aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Deze vergoeding komt vanuit de aanvullende zorgverzekering. Jouw bezoek aan mij is niet van invloed op jouw eigen risico. 

 

Het is wel verstandig om altijd voorafgaande jouw zorgverzekeraar te raadplegen of en wat je precies vergoed krijgt. https://www.shivascoaching.nl/tarieven/