fbpx

Voedingsadvies in Schagen

You don’t need to diet or sweat to sparkle.

Wil je werken aan je gezondheid en verlang je naar een gezonde(re) leefstijl? Heb je al diverse diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat? Wil je juist duurzaam afslanken zonder restricties en het welbekende jojo-effect? Voor laagdrempelige en persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en leefstijl kan je terecht bij Sharon.

Introductie

Ik ben Sharon de Groot en begeleid jou, als BGN Gewichtsconsulente, binnen het team van Work With Care, naar jouw persoonlijke duurzame oplossing voor een tevens duurzaam resultaat.

Voor jouw duurzame resultaat kijken we niet alleen naar jouw voedingspatroon, maar kijken we ook naar jouw leefstijl dat bijdraagt aan jouw optimale balans waarmee jij onder meer jouw fysiek gezond én vitale leven kan creëren.

Op basis van jouw voedings- en leefstijlpatroon, welke ik afneem op basis van een vragenlijst, eetdagboek (5 dagen) en persoonlijk gesprek, maak ik een voedings- en leefstijlanalyse en voorzie ik jou van een advies waarmee jij stap voor stap jouw eetgedrag en leefstijl kan veranderen.

Sharon de Groot voedingsadvies Schagen

Zet elke dag een stapje meer, al is hij nog zo klein, uiteindelijk kom je een keer precies waar je wil zijn. (Kleine stapjes maken een grote verandering)

De wachtruimte en behandelruimte

Wachtruimte Schagen lifecoach en fysiotherapie
Foto behandelruimte Schagen fysiotherapie

Ontdek onze specialist

Sharon de Groot

Voedingsadviseur

Voedingsadvies in Schagen

Tarieven

Intakegesprek

45 - 60 minuten
55,- Eenmalig
  • Werkwijze
  • Metingen
  • Advies

Voedingsadviesgesprek

45 - 60 minuten
65,- Eenmalig
  • Voedingsbehoefte en leefstijladvies
  • 4 Weekmenu's en variatielijst
  • Opstart nieuwe leefstijl

Vervolgconsulten

30 minuten
30,- Eenmalig
  • Voortgang bespreken
  • Informatie voorzien
  • Reflecteren

Tijdens het intakeconsult vertel ik je meer over mijn werkwijze. Naast het wegen en meten zal ik een aantal andere metingen uitvoeren (buikomtrek, BMI, vetpercentage). Voor dit consult zal ik je vragen om een voedingsdagboek bij te houden hieruit kan ik veel informatie halen die ik gebruik voor het eventuele verdere traject. Tijdens dit gesprek kijken we naar jouw levensstijl, waardoor ik mijn adviezen op jou kan afstemmen.

Als je wilt beginnen met je nieuwe levensstijl maken we een afspraak voor een voedingsadviesgesprek. Tijdens dit consult bespreken we je voedingsbehoefte en leefstijladvies. Daarnaast ontvang je van mij 4 weekmenu’s en een variatielijst zodat je meteen kan beginnen met je nieuwe leefstijl

Tijdens deze 30 minuten durende vervolgconsulten zullen we de voortgang bespreken daarnaast zal ik ook wegen en meten. In de vervolgconsulten wordt er steeds een onderwerp besproken waar je mee aan de slag kan. Als de algemene onderwerpen allemaal aan bod zijn gekomen, neem ik via een spel een anamnese af waardoor we kunnen zien wat er wel of nog niet goed gaat. Tijdens de resterende consulten gaan we aan de slag met deze punten zodat het traject precies aansluit op jouw doel.

Vergoeding

Mijn begeleiding op het gebied van voeding wordt door een groot aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Deze vergoeding komt vanuit de aanvullende zorgverzekering. Jouw bezoek aan mij is niet van invloed op jouw eigen risico. 

 

Het is wel verstandig om altijd voorafgaande jouw zorgverzekeraar te raadplegen of en wat je precies vergoed krijgt. https://www.shivascoaching.nl/tarieven/

Afspraak maken, meer informatie of benieuwd naar de tarieven?

Wij kunnen u helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Of stel direct een vraag door te bellen naar 0852007596