Sportrevalidatie

Sportrevalidatie bij een blessure of na een operatie

Sportrevalidatie richt zich op fysiotherapie bij (top)sporters. Heb je een sportblessure of ga je revalideren na een operatie om weer terug te keren op (top)sport niveau? Dan ben je bij ons van harte welkom. Ook bieden wij een sportgerichte aanpak ter voorbereiding op belangrijke wedstrijden in onze revalidatie. Wij doen er alles aan om je terug te krijgen op hetzelfde sportniveau of zelfs een beter sportniveau dan voor een operatie of blessure. Wij staan onder andere voor je klaar bij spierletsel (bijv. een gescheurde hamstring), bandletsel (bijv. een gescheurde kruisband), luxaties (bijv. schouderluxatie) en pees- en meniscusletsel.

Onze fysiotherapeuten zijn door hun ervaring in het werkveld bewust van wat er bij topsport komt kijken. Onze fysiotherapeuten hebben onder andere ervaring in het profvoetbal (Ajax), topjudo en de atletiek. Wij zullen alle zeilen bijzetten om samen met jouw een topprestatie te leveren op het gebied van revalidatie en blessurebehandeling bij sportblessures of een terugkeer in de (top)sportomgeving.

Meer informatie over fysiotherapie? Druk dan hier.

Sportrevalidatie Henk Grol

Ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen? Neem dan vooral contact met ons op. Om dit te doen kan je onderstaand contactformulier invullen.

Neem contact met ons op

Wij zullen binnen 24 uur reageren