Samenwerkingen

Bekijk hier de samenwerkingen die Work With Care heeft met andere partijen. Wij werken samen met partijen waar wij zelf achter staan, op deze manier zorgen we voor een duurzame samenwerking. Door de samenwerkingen denken wij meer aan onze cliënten te kunnen bieden. Als je ergens vragen over hebt kan je ons door middel van de volgende contact met ons opnemen.

Fixx Ergonomics

Fixx Ergonomics zorgt ervoor dat je comfortabel en ergonomisch thuis kan werken! Vooral tijdens de huidige coronasituatie is het enorm belangrijk dat je goed op je (thuis) werkplek zit. Zij leveren maatwerk oplossingen die jouw werk aangenamer en gezonder maken. Bekijk hun website hier

Blom Therapeuten

Voor manuele therapie raden wij Blom Therapeuten aan. De praktijk is ruim 44 jaar een begrip in Haarlem. De manueel therapeut is VMT gecertificeerd en is een manuele therapie, waarin er tijd voor u wordt genomen en er niet wordt gewerkt met het bekende kraken. De praktijk is aangesloten bij de vereniging van Manueel Therapeuten (VMT). Wij kunnen je garanderen dat je bij Blom Therapeuten in goede handen bent! De website is hier te bekijken.