Samenwerkingen

Bekijk hier de samenwerkingen die Work With Care heeft met andere partijen. Wij werken samen met partijen waar wij zelf achter staan, op deze manier zorgen we voor een duurzame samenwerking. Door de samenwerkingen denken wij meer aan onze cliënten te kunnen bieden. Als je ergens vragen over hebt kan je ons door middel van de volgende contact met ons opnemen.

Great Business

Great Business werkt samen met Eden Reforestation Projects. De primaire focus van Eden Reforestation Projects ligt duurzaam op het reduceren van armoede. De locaties waar Eden actief is behoren tot de armste in de wereld, zijn sterk ontbost en tegelijkertijd de rijkste qua natuur. Eden betekent banen, welvaart en dus ook nieuw oerwoud en biodiversiteit. Work With Care bouwt in samenwerkinge met deze organisaties één boom per nieuwe cliënt. De lokale bevolking een dagloon van 10 dollar, wat ver boven het bedrag is wat ze anders zouden kunnen verdienen. Zo gaat men met schep en gieter in plaats van aansteker en zaag naar het bos. Bekijk de website hier.

Fixx Ergonomics

Fixx Ergonomics zorgt ervoor dat je comfortabel en ergonomisch thuis kan werken! Vooral tijdens de huidige coronasituatie is het enorm belangrijk dat je goed op je (thuis) werkplek zit. Zij leveren maatwerk oplossingen die jouw werk aangenamer en gezonder maken. Bekijk hun website hier

Blom Therapeuten

Voor manuele therapie raden wij Blom Therapeuten aan. De praktijk is ruim 44 jaar een begrip in Haarlem. De manueel therapeut is VMT gecertificeerd en is een manuele therapie, waarin er tijd voor u wordt genomen en er niet wordt gewerkt met het bekende kraken. De praktijk is aangesloten bij de vereniging van Manueel Therapeuten (VMT). Wij kunnen je garanderen dat je bij Blom Therapeuten in goede handen bent! De website is hier te bekijken.

Train4Less

Work With Care is in Schagen gelegen in de sportschool Train4Less. De meest uitgebreide sportschool in de regio Schagen. Bij binnenkomst staat er al een enthousiast team om je te verwelkomen. Het team van Train4Less altijd klaar om je de weg te wijzen als je binnenkomt of met ons te overleggen als je daar wilt komen sporten na je revalidatie of blessure. Wij zijn erg blij dat we gebruik kunnen maken van de faciliteiten in de sportschool. Op deze manier kunnen we jou optimaal behandelen!

Sportcentrum Velserbroek

Onze locatie in Velserbroek is gelegen in het Sportcentrum Velserbroek. De sportschool is een fantastische toevoeging aan onze mogelijkheden. Doordat er de meest geavanceerde fitnessapparatuur en een medisch zwembad aanwezig is, kunnen we jou de zorg geven die je verdient. Daarnaast staat het team van Sportcentrum Velserbroek altijd klaar om je de weg te wijzen als je binnenkomt of met ons te overleggen als je daar wilt sporten na je revalidatie of blessure.

Cryless

Cryless produceert ledikanten en babyboxen op poten. Met hun hoge meubels voorkom je rugklachten na de bevalling. Elke box en elk ledikant van Cryless voldoet aan de strengste eisen en is veilig bevonden door SHR. Dus ben jij of ken jij iemand die recent is bevallen? Dan kan Cryless jou helpen! Neem gerust een kijkje op hun website.