Sharon de Groot

Vitaliteitscoach / Leefstijlcoach 

Wie is onze leefstijlcoach Sharon de Groot?

Ik ben Sharon de Groot en ik ben werkzaam als leefstijlcoach, gespecialiseerd in Leefstijl- en Vitaliteitscoaching, bij Work With Care.

Naast het sportief bezig zijn ligt mijn hart bij Persoonlijke Ontwikkeling en creëer ik graag verbinding bij en tussen mensen. Met mijn ondersteunende achtergrond als Officemanager heb ik me na de zoveelste burn-out laten omscholen tot AD(H)D Coach, Leefstijlcoach, BGN Gewichtsconsulente en Vitaliteitscoach.

De ideale combinatie van niet alleen mijn persoonlijke kwaliteiten en kennis inzetten, maar ook mijn opgedane ervaring en mijn intrinsieke motivatie kunnen gaan gebruiken om anderen te ondersteunen op het gebied van Leefstijl, Levensvragen en Vitaliteit. Wil je meer weten over mijn vakgebied, lees dan hier verder.

Bekijk mijn website hier!

Sharon de Groot selfie

Geloof in de kracht van jezelf

Sharon de Groot
Sharon de Groot met boek leeftstijl

Ik ondersteun en begeleid vol enthousiasme mannen en vrouwen tijdens hun zoektocht naar hun eigen duurzame(re) geestelijke en lichamelijke balans. Dit doe ik zonder te oordelen én ook zonder er labels aan te hangen. Het gaat juist om jou als authentiek mens bij wie de kwaliteiten en antwoorden op vragen wellicht nog verborgen liggen en/of nog niet optimaal ingezet zijn.

Naast het coachen naar een gezonde(re) leefstijl, voor lichamelijke gezondheid, begeleid ik als Vitaliteitscoach jou ook (desgewenst) naar een vitaal leven voor een duurzaam resultaat.

Zo ben je niet alleen voor Voedingsadvies bij Work With Care aan het juiste adres, maar ook voor laagdrempelig en persoonlijke begeleiding naar een duurzame leefstijl én vitaal leven.

Voel je vrij om je aan te melden, voor een geheel vrijblijvende kennismaking bij ons en vul het onderstaande formulier in of bel direct naar 06 – 48 36 12 54.

Neem contact op met Sharon

Ik zal binnen 24 uur reageren