Marjon Kok

Gewichts- en hormoonconsulent

Mijn naam is Marjon Kok en ik werk als Gewichts- en Hormoonconsulent. Ik begeleid mannen en vrouwen bij het bereiken van hun ideale gewicht en optimale vitaliteit door middel van een leefstijladvies op maat. In mijn consulten spelen zowel voeding als beweging, ontspanning en slaap een rol. Voor mij betekent vitaliteit lekker in je vel zitten en voldoende energie hebben om de dingen te doen waar je blij van wordt.

Graag helpen ik en het team van Work With Care je verder om jouw doelen te
bereiken en jouw kwaliteit van leven te optimaliseren. 

Afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in of bel direct naar 0648361254

Hormoonconsulent

Vanuit mijn functie als Hormoonconsulent kijk ik hoe het is gesteld met de hormoonhuishouding. Het is immers lastiger om gewicht te verliezen of om je vitaal te voelen als je uit balans bent! Door middel van een uitgebreide vragenlijst en intake kijken we welke hormonen uit balans zijn en hoe we deze disbalans op een natuurlijke manier op kunnen lossen.

Mijn aanpak is erop gericht je te leren wat gezonde voeding voor je kan doen en hoe je gezonde voeding gemakkelijk toe kan passen binnen je eigen leefstijl. Geen ingewikkeld dieet, shakes of maaltijdvervangers maar gewoon pure en gezonde voeding die je in de supermarkt kunt kopen! Met persoonlijke weekmenu’s help ik je de eerste drie weken op weg en krijg je voldoende handvatten om daarna zelf gezonde keuzes te maken.

Graag helpen ik en het team van Work With Care je verder om jouw doelen te
bereiken en jouw kwaliteit van leven te optimaliseren. 

Afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in of bel direct naar 0648361254

Veel mensen weten wel hoe ze gezond moeten eten, maar hebben moeite hun eetgedrag of gewoontes aan te passen. En dit is wel degelijk nodig om op lange termijn resultaten te blijven behalen. Daarom kijken we ook specifiek naar jouw eetgedrag en of jouw eetgedrag samenhangt met bijvoorbeeld emotie of gewoonte. Hier gaan we dan actief mee aan de slag zodat jij blijvend resultaten kunt behalen! Wil je meer weten over mijn plan van aanpak? Kijk dan op www.marjonkok.nl

Marjon Kok Work With Care

De 3 P's

De 3 P’s zijn kenmerkend voor mijn aanpak

Opleidingen

Neem contact met op met Marjon

Wij zullen binnen 24 uur reageren