Ontmoet het team van Work With Care

Een team van specialisten

Wij helpen je graag zo goed en snel mogelijk, als het nu gaat om fysiotherapie, voedingsadvies of leefstijl, wij staan voor je klaar in Velserbroek en Schagen. Weet je niet zeker of wij je kunnen helpen? Bel ons dan gerust, we kijken graag kosteloos met je mee hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn. Of vul onderstaand contactformulier in!

Ron Klaver
Fysiotherapeut

Wanneer iemand graag aan zijn blessure of klacht wil werken, verdient hij of zij daar de optimale ondersteuning bij. Ik help je graag in Velserbroek en Schagen

Merel Visser
Manueel therapeut

Zelf kom ik uit de zwemwereld en geef (synchroon-)zwemtrainingen en fysiotherapie. Dus ook voor je zwemblessures en/of advies over preventie kun je bij mij terecht!

Sharon de Groot
Lifecoach

De ideale combinatie van niet alleen mijn persoonlijke kwaliteiten en kennis inzetten, maar ook mijn opgedane ervaring en mijn intrinsieke motivatie kunnen gaan gebruiken om anderen te ondersteunen op het gebied van Leefstijl, Levensvragen en Vitaliteit

Eveline de Boer
Voedingsadvies

Doordat ik ervaarde wat goede en gezonde voeding voor me deed, ben ik een Gewichtsconsulent opleiding gaan volgen om me meer te verdiepen. Dit beviel zo goed dat ik daarna de specialisatie Hormoonconsulent ben gaan doen.

Neem contact met ons op

Wij zullen binnen 24 uur reageren