Missie en visie

Onze missie en visie geeft ons en onze klachten richting

Work With Care is opgericht om de gezondheidszorg een innovatieve impuls te geven. Wij denken dat de zorg meer mens- en oorzaak gerichter gegeven kan worden. Doordat wij in Velserbroek fysiotherapie (beweging), vitaliteitscoaching (gedrag) en diëtetiek (voeding) aanbieden, denken wij het totaal pakket aan te kunnen bieden om de vitaliteit en gezondheid te optimaliseren. Als mensen gemotiveerd zijn om het maximale uit hun vitaliteit en gezondheid te halen, verdienen ze daar ook een optimale ondersteuning bij.

Work With Care beseft dat onze huidige generatie het voorrecht heeft om langer in een goede staat van gezondheid te leven. Met het oog op de vergrijzing, de verhoging van de pensioenleeftijd, de stijging van de chronische (fysieke) aandoeningen en ziektes is het belangrijk om een goede en duurzame kwaliteit van leven te creëren.

Work With Care gelooft dat een optimale balans in beweging, voeding en gedrag resulteert in een optimale vitaliteit en gezondheid. Een optimale vitaliteit en gezondheid resulteert vervolgens weer in een optimaal kwaliteit van leven.
Jij verdient de zorgprofessional die bij jou past, jij verdient de tijd die nodig is om optimaal te herstellen, jij verdient het om de maximale zorg te krijgen en jij verdient het om van je blessure en klacht af te komen! Wij helpen jou daar graag bij:)

Handen op elkaar voor teamspirit 2

Neem contact met ons op

Wij zullen binnen 24 uur reageren