fbpx

Medische fitness in Velserbroek en Schagen​

Medische fitness in Velserbroek en Schagen

Ben je laag belastbaar en wil je daarom onder begeleiding trainen? Of wil je ondersteuning met het opbouwen naar zelfstandig trainen? Een verstandige beslissing! In onze locaties in Schagen en Velserbroek kunnen wij jou daar zeker in ondersteunen. 

Medische fitness wordt door ons gegeven in zowel het Sportcentrum Velserbroek als Train4Less in Schagen. Onze fysiotherapeuten staan hier voor je klaar om je te begeleiden in het opbouwen en zelfstandig maken van het trainen van je lichaam. Daarnaast kan je vanuit onze therapeuten uiteraard ook de benodigde nazorg verwachten.

Waar kunnen we je globaal bij ondersteunen?

Medische fitness in Velserbroek en Schagen
Medisch fitness, vervaagde foto van Ron met Cliënt aan het sporten

Je kan bij de fysiotherapeut een afspraak maken om samen te kijken naar je trainingsschema. Hierbij wordt er gekeken naar het doel wat jij voor ogen hebt en de beschikbare oefeningen. Daarnaast helpt de fysiotherapeut met het correct uitvoeren van de oefeningen en geeft tips mee. Dit om ervoor te zorgen dat preventief gewerkt wordt tegen blessures. Zorg dat je een blessure voor blijft!

Daarnaast passen wij medische fitness toe bij mensen waar dit hun herstel bevordert. Tijdens deze sessies helpen wij met het (correct) uitvoeren van oefeningen en geven wij tips bij de oefeningen. Daarnaast geven wij informatie over welke spieren getraind worden en waarom wij deze oefeningen speciaal voor jou hebben gekozen.

 

Het is ook mogelijk dat één van onze fysiotherapeuten een persoonlijk trainingsschema maakt. Hierbij wordt gekeken naar je doelen en eventuele blessures. Hierdoor ondersteunen wij jou om het maximale uit je trainingen, vitaliteit en gezondheid te halen!:)

Druk hier om contact op te nemen met een van onze fysiotherapeuten over medische fitness.

Kan ik je ergens mee helpen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.