Locaties

Kunnen wij jou in Velserbroek of Schagen helpen?

Work With Care heeft op meerdere vestigingen een locatie. Zowel in Velserbroek als in Schagen kan je terecht voor fysiotherapie, voedingsadvies of leefstijlcoaching.

Wanneer je contact met ons opneemt, is het altijd handig om aan te geven voor welke locatie je contact opneemt. Wij kunnen jouw dan beter van dienst zijn!:)

Velserbroek

Onze locatie in Velserbroek is in het Sportcentrum Velserbroek. In deze vestiging bieden wij de volgende diensten aan:

 

Je kan gerust het Sportcentrum binnen lopen en even bij ons langskomen voor een gesprek of een kopje koffie! De sportschool is een fantastische toevoeging aan onze mogelijkheden. Doordat er de meest geavanceerde fitnessapparatuur en een medisch zwembad aanwezig is, kunnen we jou de zorg geven die je verdient. Daarnaast staat het team van Sportcentrum Velserbroek altijd klaar om je de weg te wijzen als je binnenkomt of met ons te overleggen als je daar wilt sporten na je revalidatie of blessure.

Het adres: Zadelmakerstraat 44, 1991 JE in Velserbroek. De route kan je hier bekijken.

Schagen

Work With Care is in Schagen gelegen in de sportschool Train4Less. De meest uitgebreide sportschool in de regio Schagen. Bij binnenkomst staat er al een enthousiast team om je te verwelkomen. Het team van Train4Less altijd klaar om je de weg te wijzen als je binnenkomt of met ons te overleggen als je daar wilt komen sporten na je revalidatie of blessure. Wij zijn erg blij dat we gebruik kunnen maken van de faciliteiten in de sportschool. Op deze manier kunnen we jou optimaal behandelen!

Neem gerust een keer een kijkje bij onze nieuwe locatie!

Het adres: Wittepaal 200, 1742 LA in Schagen. De route kan je hier bekijken.