Leefstijl

Leefstijl- en Vitaliteitscoaching

Ben je klaar met het gevoel van geleefd worden en/of wil je een gezonde(re) leefstijl? Als leefstijlcoach, gespecialiseerd in Leefstijl- en Vitaliteitscoaching, begeleidt Sharon jou graag naar een fysiek gezond én vitaal leven met een duurzaam resultaat.

Introductie

Ik ben Sharon de Groot en als leefstijlcoach binnen het team van Work With Care begeleid ik jou naar jouw persoonlijke duurzame oplossing voor een tevens duurzaam resultaat.

Voor een duurzaam resultaat kijken we niet alleen naar jouw leefstijl, maar nemen we ook jouw vitale gezondheid onder de loep.

  • Een ongezonde leefstijl kan immers van invloed zijn op de geestelijke gesteldheid en zorgen voor vermoeidheid, stress en een slecht slaappatroon waardoor je ook weer minder energie ervaart.
  • Jouw lichamelijk gezondheid kan wel in balans zijn, maar je ervaart geen energie wanneer jij je geestelijk niet goed voelt.

Voor een duurzaam resultaat gaan we op zoek naar jouw ideale geestelijke én lichamelijke balans.

Waar kan ik je helpen?

Velserbroek

Schagen

Leefstijlcoaching

Sharon de Groot met boek leeftstijl

Een gezonde(re) leefstijl, welke bijdraagt aan jouw lichamelijke gezondheid/balans, is meer dan alleen gezond(er) eten en drinken.

Vanuit mijn expertise als Leefstijlcoach ga ik dus voor een bredere kijk op het geheel wat zorgt voor een duurzamere oplossing die voor jou goed werkt.

Je fit voelen, rust in je hoofd creëren, je mentaal sterk voelen zijn enkele pijlers die bijdragen aan jouw algehele fysieke gezondheid om een nieuwe blijvende leefstijl te creëren.

Daarom kijken we samen naar al het gedrag wat hieraan bijdraagt op het gebied van;

  • Voeding
  • Beweging
  • Slaapmanagement
  • Stressmanagement

Als honger niet het probleem is, dan is eten niet de oplossing

Sharon de Groot

Vitaliteitscoaching

Als Vitaliteitscoach kijk ik niet alleen naar jouw leefstijl, maar nemen wij jouw vitale gezondheid ook onder de loep. Een vitaal leven ervaren is meer dan alleen fysiek gezond en in balans zijn. Het gaat hierbij om de energie die jij in je hebt om dingen te doen.

Het in balans zijn zorgt ervoor dat jij in staat bent dat te ondernemen en te doen wat jij wilt doen.

Als vitaliteitscoach geloof ik erin dat de juiste motivatie jou helpt om te groeien en te presteren in al jouw levensdomeinen. Hoe sterk jouw intrinsieke motivatie is hangt van het ervaren van;

  • Autonomie – het uitvoeren van een activiteit wat jij graag zelf wilt
  • Binding – verbinding te ervaren met zichzelf en de omgeving
  • Competenties – het uitvoeren van een activiteit of taak met jouw eigen kennis/kwaliteiten en de vaardigheden die men persoonlijk bezit.

Door samen op zoek te gaan naar de invulling van deze basisbehoeften bezit je over vaardigheden om jouw leven richting te geven. Ze helpen je jouw eigen weg te vinden in deze wereld, zullen jou meer energie om te leven geven en zullen ervoor zorgen dat jij niet meer aan het overleven raak maar juist jouw eigen leven gaat doen.

Wil je meer van Sharon weten? Bekijk dan hier haar eigen website.

Work With Care compass leefstijl

Neem contact op met Sharon

Ik zal binnen 24 uur reageren