Revalidatie bij knieklachten

Kniepijn is nooit fijn. Gelukkig is dit op te lossen door de knie revalidatie tijdens fysiotherapie bij Work With Care

Kniepijn na een val? Revalideren na een knieoperatie? Of een dikke knie na het sporten? Bij Work With Care kan je terecht voor al jouw knieproblematiek. Zo brengen wij jou weer op de been met onze knie revalidatie

Waar halen wij onze knie-expertise vandaan?

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten hebben hun expertise vanuit hun eigen passie voor het kniegewricht. Zo hebben zij verschillende specifieke cursussen en opleidingen gedaan om hun expertise te verbeteren. Ook laten zij zich non-stop bijscholen over de laatst beschikbare en betrouwbare informatie. Er zijn verschillende cursussen en opleidingen gevolgd voor knie- en (top)sport revalidatie bij  BB performance en Denkfysio.

Zij zijn net zo gepassioneerd over het kniegewricht als dat jij wil revalideren. Dit maakt dus een goede combinatie voor jouw knie revalidatie.

We kunnen niet wachten om te luisteren naar jouw probleem en jou weer snel op de been te krijgen.

Ron met knie
Knie revalidatie handdoek

Hoe gaan wij te werk?

Je kan direct bij ons terecht zonder verwijzing. Vaak is het handig en soms ook noodzakelijk om een verwijzing van de orthopeed mee te nemen. Onze fysiotherapeuten hebben directe lijnen met veel orthopeden, zo mogelijk kan het dus zijn dat je verwijzing rechtstreeks naar onze praktijk wordt gestuurd.

Als je hier voor het eerst bent, gaan wij eerst bespreken wat de vervolg stappen gaan zijn. Na een knieoperatie bespreken we eerst het verwachte behandeltraject. Als je direct bij ons binnenkomt beginnen we met een vraaggesprek en een onderzoek, waarna we het behandeltraject bespreken. De behandelingen zelf bestaan mogelijk uit een combinatie van mobiliseren (hands-on therapie), losmaken van vastzittende weefsels, tapetechnieken en het trainen van de spieren.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Wat maakt een knie zo bijzonder?

De knie is een geavanceerd gewricht. In wezen bestaat het kniegewricht uit drie gewrichten, een achterste en voorste kruisband, een binnen- en buitenband en een binnen en buiten meniscus.

Daarnaast is het mogelijk dat er ook letsel kan ontstaan aan het kraakbeen (bijvoorbeeld knieartrose) of de pezen van de spieren die rondom de knie aanhechten. Je kan wel voorstellen dat er heel wat oorzaken van kniepijn kunnen zijn!

Enthousiast om bij ons te revalideren? Wij heten je van harte welkom!

Voor de vestiging Velserbroek kan je ons bellen op 023 – 208 40 30 of Whatsappen via 06 – 48 361 254 . 

Voor de vestiging Schagen kan je ons bellen op 0224 – 725 615 of Whatsappen via 06 – 43 225 891.

Of per mail via info@work-with-care.nl 

Je kan ook direct in onze agenda een afspraak, dit doe je hier.

Tot snel! 🙂