Eveline de Boer

Voedingsdeskundige

Wie is onze voedingsdeskundige Eveline de boer?

Ik ben Eveline de Boer en ik ben moeder van 3 kinderen en woon in Haarlem. De kinderen zijn inmiddels alweer wat ouder maar vooral toen ze klein waren realiseerde ik me hoe belangrijk goed en gezond eten voor mij was. Toen de eerste was geboren voelde ik mij vaak moe en niet lekker in mijn vel. Door veel te lezen over voeding kwam ik er snel achter wat voeding voor je kan doen. Ik ben mijn voeding gaan aanpassen en merkte dat ik me daar veel beter bij voelde. Voeding heeft mij altijd al geïnteresseerd, als kind hield ik een eigen kookboek bij met allemaal lekkere recepten. Sommige maak ik nog steeds maar zijn inmiddels wel aangepast naar een gezonde variant. Zelf kook ik graag zonder pakjes en zakjes, dan weet je precies wat je allemaal eet. Mijn recepten zijn echt niet ingewikkeld, ik houd het met 3 kinderen ook liever simpel maar toch lekker.

Doordat ik ervaarde wat goede en gezonde voeding voor me deed, ben ik een Gewichtsconsulente- en Voedingsdeskundige opleiding gaan volgen om me nog meer te verdiepen. Dit beviel zo goed dat ik daarna de specialisaties Sport & Voeding en Kind & Voeding ben gaan doen.

Daarnaast heb ik een kinderyoga opleiding gedaan met een specialisatie yoga voor de kinderbuik. Onderzoek toont aan dat yoga gericht op het buikgebied een positief effect heeft op functionele buikpijn. Functionele buikpijn is onbegrepen buikpijn waarvoor geen lichamelijke oorzaak voor wordt gevonden. Veel kinderen hebben last van functionele buikpijn. Met yoga voor de kinderbuik worden eenvoudige adem en ontspanningsoefeningen toegepast. Zo leert je kind wat ontspannen en loslaten is.

Wil je meer weten bezoek mijn site

Eveline de Boer voedingsdeskundige Velserbroek

Neem contact op met Eveline

Ik zal binnen 24 uur reageren