fbpx

Contracten Fysiotherapie 2021

Onze vergoedingen voor 2021

Vanaf 2021 hebben wij als fysiotherapeuten contracten met bijna elke zorgverzekering!✅

Er mist echter nog één label.. Wij hebben dit jaar bewust geen contract afgesloten met CZ. Deze zorgverzekeraar stelt bepaalde voorwaarden waar wij ons niet in kunnen vinden. Door niet te ondertekenen houden wij meer tijd over voor u en vinden wij dat wij u kwalitatief betere zorg kunnen leveren.

Fysiotherapie in uw zorgverzekering

Verder is het weer de tijd van jaar waarbij u uw zorgverzekering kunt aanpassen voor het volgende jaar. Niet altijd even makkelijk. Daarom vanuit ons wat advies:

Hoeveel behandelingen Fysiotherapie?
Hoeveel zorg had u bijvoorbeeld het afgelopen jaar nodig? Als u bijvoorbeeld veel sport of zwaar fysiek werk doet, loopt u een verhoogd risico op blessures. Een polis die een groot aantal behandelingen vergoedt is in dat geval raadzaam.

Blijf scherp:
Sommige polissen beloven dat ze veel behandelingen vergoeden, maar ze eisen wel dat u vanaf een bepaald aantal behandelingen bij de zorgverzekeraar een machtiging aanvraagt of ze vergoeden maar een aantal behandelingen per indicatie.

Uw huidige polis kan veranderen!
Als u niet van aanvullende verzekering verandert, let dan goed op of u in 2021 nog hetzelfde aantal behandelingen vergoed krijgt als in 2020.

Vergelijkingsmogelijkheden:
Weet u hoeveel fysiotherapie u komend jaar nodig hebt en welk zorgpakket daar het beste bij past? Dan is het tijd om de aantrekkelijkste polis te vinden. Op websites als www.zorgverzekeringwijzer.nl en www.independer.nl kunt u verzekeraars en pakketten met elkaar vergelijken en de polis uitzoeken die bij u past.

Sluit uw nieuwe verzekering op tijd af!
(nieuwe basisverzekering voor 1 februari 2021, aanvullende verzekering vóór 1 januari 2021). Succes!💪

Hulp nodig bij jouw blessure/revalidatie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *